Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

AQUA ONABRAVA SPA S


Descriere

Descriere HOTEL AQUA ONABRAVA:
Hotelul, parte din lantul hotelier Aqua, este o varianta potrivita de cazare atat pentru familiile cu copii cat si pentru cuplurile care cauta o vacanta romantica.

Tip masa:
Mic dejun, Demipensiune, Pensiune completa.

Localizare HOTEL AQUA ONABRAVA:
Hotelul se afla la 150 de metri de plaja si la 400 de metri de centrul statiunii. Distanta fata de aeroportul din Barcelona este de aproximativ 75 km.

Plaja:
Plaja publica cu nisip se afla la 150 de metri de hotel. Sezlongurile si umbrelele sunt contra cost.

Dotari camere:
Hotel Aqua Onabrava dispune de camere dotate cu aer conditionat, telefon, TV satelit, baie cu uscator de par, detector de fum, minibar (contra cost), seif (contra cost).

Facilitati HOTEL AQUA ONABRAVA:
Hotelul dispune de un restaurant, unde se servesc in stil bufet preparate din bucataria internationala. Exista trei baruri : Lobby Bar / Caffe, club de noapte. Aqua Hotel Onabrava ofera o gama variata de facilitati si servicii gratuite menite sa asigure o sedere confortabila si relaxanta: piscina exterioara cu umbrele si sezlonguri, receptie deschisa non stop, 6 lifturi, programe de animatie si divertisment cu spectacole, show-uri live si dans, vestiar cu dusuri si prosoape, camera de bagaje. Contra cost veti putea beneficia de sala de jocuri, internet, servicii de spalatorie, centru SPA ( jacuzzi, piscina interioara climatizata, sauna, tratamente cosmetice, masaj, sala de gimnastica).

Facilitati copii:
Hotel Aqua Onabrava este recomandat atat tinerilor cat si familiilor cu copii. Cei mici se pot bucura de o piscina pentru copii, programe de animatie, miniclub. La cerere, gratuit, in limita disponibilitatilor, hotelul ofera in camere si un patut pentru infanti.

Web: www.aquahotel.com

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.