Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Acest hotel de design este situat convenabil in fața impresionantului Oraș al Artelor și Științelor din Valencia și a Parcului Oceanografic. Accesul WiFi este gratuit in intreaga proprietate.

Camerele elegante de la Ilunion Aqua 4 au podea din lemn și decor modern in culori calde, precum și aer condiționat. Toate includ un birou mare, seif, minibar și TV cu ecran plat cu canale prin satelit. Unele camere oferă vedere panoramică la Orașul Artelor și Științelor din Valencia. Baia are finisaje din marmură și este dotată cu uscător de păr și articole de toaletă gratuite.

Zilnic este servit un mic dejun variat, iar pentru pranz și cină sunt disponibile meniuri fixe și à la carte. Există și produse speciale pentru oaspeții celiaci și intoleranți la alimente. Room service este disponibil in program limitat.

Centrul comercial Aqua Multiespacio are o gamă largă de magazine, un centru spa și un centru de fitness.

Ilunion Aqua 4 se află la 2 km de centrul orașului Valencia și la 1 km de port. Autobuzele către centrul orașului opresc la 50 de metri. Plajele Malvarrosa și Las Areas sunt la cateva minute de mers cu mașina de hotel, iar Aeroportul Manises este la 20 de minute de mers cu mașina. Pentru parcarea la centrul comercial Aqua Multiespacio se oferă tarife reduse.

Acest hotel este adaptat oficial pentru oaspeții cu mobilitate redusă, camerele accesibile sunt disponibile la cerere și pentru persoanele cu deficiențe auditive și vizuale.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie