Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Grecotel Lux Me Daphnila Bay


Descriere

Grecotel Daphnila Bay este amplasat pe versantul unui deal inverzit cu vedere la Golful Dassia din Corfu și include 2 piscine cu apă dulce și o piscină pentru copii, situate in mijlocul unor grădini inflorite. Proprietatea pune la dispoziție o varietate de activități și facilități, precum cluburi pentru copii și adolescenți și facilități de spa și gimnastică.

Toate camerele bine dotate au TV prin satelit și balcon sau terasă. Acestea au vedere la grădini și la Marea Ionică, iar bungalourile sunt ascunse printre măslini. Băile private includ duș sau cadă, uscător de păr și articole de toaletă gratuite.

La restaurantul Marco Polo se pot savura preparate grecești și internaționale, la pranz și la cină, iar restaurantul Giardino di Mama, situat pe malul mării, oferă pizza de casă și paste proaspete. De asemenea, oaspeții se pot relaxa și pot savura o băutură răcoritoare la barul Waterfall, de langă piscină sau in holul cu decor elegant.

Centrul de spa al proprietății oferă o varietate de tratamente de intinerire și include piscină interioară, cadă cu hidromasaj, saună și băi de aburi. Oaspeții care doresc să se mențină in formă pot utiliza și facilitățile de fitness.

Centrul localității Dassia se află la 2,5 km de Grecotel Daphila Bay, iar orașul pitoresc Corfu este la 13 km. Aeroportul Internațional Ioannis Kapodistrias din Corfu este situat la 14 km. Printre facilitățile oferite de hotel se numără o recepție disponibilă nonstop și o varietate de servicii de concierge.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.