Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Această proprietate este la 3 minute pe jos față de plajă. Aflat la doar 100 de metri de actiunea de pe plaja din Sidari, hotelul Alkyon oferă o atmosferă relaxată si prietenoasă, combinată cu numeroase optiuni de divertisment pentru cupluri si familii.

Grădinile spatioase si zona de piscină a hotelului Alkyon asigură locul ideal pentru odihnă si relaxare sub soarele mediteranean. Copiii se pot distra pe terenul de joacă si in sala de jocuri.

Vă puteti incepe ziua cu un mic dejun continental delicios in restaurant, inainte de a vizita orăselul Sidari. Centrul statiunii Sidari este la cativa pasi, iar magazinele de suveniruri, barurile si restaurantele din apropiere nu vă vor tulbura linistea.

Seara, oaspetii se pot bucura de preparatele culinare delicioase si de serviciile complete asigurate de restaurantul hotelului Alkyon, inainte de a participa la spectacolele excelente de divertisment oferite. Vă puteti relaxa cu o băutură, jucand bingo sau distrandu-vă la karaoke. In plus, in unele seri hotelul organizează concursuri de cultură generală si dansuri grecesti.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie