Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Arora Hotel


Descriere

Langă Marea Egee, acest hotel din Kusadasi oferă o mică plajă privată si camere cu aer conditionat, cu un balcon privat. Hotelul are 2 piscine si un centru spa cu hamam.

Cu vederi spre mare sau spre piscină, toate camerele de la Arora sunt echipate cu TV prin satelit si minibar. Camerele au ferestre mari si sunt decorate cu căldură, in tonuri de rosu.

Restaurantul in stil bufet de la Arora serveste o selectie de mancăruri locale si internationale. Oaspetii pot servi masa la piscina in aer liber sau in interior. Există si un bar, iar room service este disponibil 24 de ore.

Centrul spa oferă o piscină interioară cu zone de sedere confortabile pentru a servi o băutură. Oaspetii pot participa la o sedintă de saună sau pot rezerva un masaj. Există, de asemenea, o sală de fitness si o sală de jocuri cu tenis de masă.

Hotelul este situat la 5 km de centrul orasului Kusadasi si la 18 km de orasul antic Efes. Aeroportul Adnan Menderes se află la 55 km distantă.

Sejurul dvs. va include:

terasă saună

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.