Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Atlantica Mare Village Paphos


Descriere

Descriere: Cu vederi magnifice asupra Marii Mediterane, Atlantica Mare Village Paphos este hotelul ideal pentru vacantele dumneavoastra de vara. Indiferent daca calatoresti in cuplu sau iti tratezi copiii cu o evadare in familie, exista multe zone pentru a te bucura de un moment de relaxare sau de o zi plina de activitati distractive.

Dotari camera: Aer conditionat, articole de toaleta, baie cu cada sau dus, TV prin cablu-satelit, facilitati pentru cafea, serviciu zilnic de menajera, uscator de par, terasa sau balcon privat, frigider, seif, acces la internet Wi-Fi (gratuit).

Facilitati hotel : Receptie 24 de ore din 24, room service, doctor de garda ,sala de conferinta, piscina pentru activitati in aer liber (apa dulce), piscina interioara, piscina pentru copii (apa dulce), Splash Park (Parcul acvatic), Centru spa (tratamente, salon de coafura si infrumusetare), sauna si baie de aburi (numai cu rezervare), Mini market, sala de fitness, parcare, acces Wi-Fi in toate zonele publice,

Web site: https://www.atlanticahotels.com/hotels-in-paphos/atlantica-mare-village-paphosepage=information

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.