Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

VIP Grand Lisboa Hotel & Spa


Descriere

Situat intre centrul istoric al Lisabonei și noul cartier financiar al orașului, VIP Grand este un hotel de design de 5 stele. Oferă unități de cazare moderne, un centru spa luxos și o piscină in aer liber.

Acest hotel de lux are camere de inspirație zen, toate proiectate și mobilate in stil contemporan. De asemenea, oaspeții se pot bucura de băi elegante, cu duș cu efect de ploaie.

VIP Grand Lisboa Hotel & Spa are restaurante care servesc o gamă largă de mancăruri internaționale, plus multe specialități portugheze. Barul la modă al hotelului este ideal pentru a savura cocktailuri și băuturi răcoritoare.

Facilitățile de agrement de la Grand includ un centru de fitness, care este deschis in fiecare zi de la 7:00 pană la 23:00.

VIP Grand Lisboa Hotel & Spa este situat in cartierul Campo Pequeno. Există legături de transport public către restul orașului la doar 5 minute.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie