Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Situat pe un deal din inima Lisabonei, Torel Palace Lisbon este format din trei clădiri in care două dintre ele sunt conace tradiționale din secolul al XIX-lea, inconjurate de o grădină cu piscină. Suitele, terasele, piscinele și grădinile sale oferă vederi uimitoare și panoramice asupra centrului orașului, raului Tagus și Castelul São Jorge.

Cele 33 de camere și apartamente cu aer condiționat și baie privată sunt decorate individual și cu gust. Fiecare include minibar, aparat de cafea și ceai, precum și seif. In plus, Torel Palace Lisbon oferă o vilă și cinci apartamente complet noi.

Oaspeții au acces la un bar și se vor putea bucura de un mic dejun tip bufet de calitate, cu produse tipic portugheze, suc proaspăt de portocale și prăjituri de casă. Restaurantul elegant 2Monkeys de către Chef Vitor Matos face parte din hotel și oferă o opțiune de luat masa rafinată, distinsă cu o stea Michelin, in 2024. Black Pavilion este un restaurant și un bar. In plus, zona inconjurătoare oferă o mare varietate de restaurante tradiționale portugheze. Noaptea, oaspeții pot vizita animatul Bairro Alto, aflat la 850 de metri.

Torel Palace Lisbon oferă o mare varietate de servicii, care includ transfer de la/la aeroport, babysitting, masaje, concierge și menajeră zilnică. Este disponibil un serviciu complet pentru hainele oaspeților, care oferă curățătorie chimică, călcătorie, spălătorie și lustruire pantofi.

Funicularul Lavra, cel mai vechi din Lisabona, este la cațiva pași. Zonele comerciale la modă Rua Augusta și Chiado, precum și animatul Bairro Alto sunt la 8 minute de mers pe jos de Torel Palace Lisabona. Coliseu dos Recreios și Teatrul Național Dona Maria II sunt la 500 de metri. Gara Rossio și stația de metrou Restauradores sunt la 650 de metri. Aeroportul Internațional Lisabona este la 6 km.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie