Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

PortoBay Liberdade este un hotel de 5 stele situat in inima orașului Lisboa. Hotelul are caracteristicile unui complex aflat intr-un cadru urban. Acest hotel tip boutique oferă piscină interioară și WiFi gratuit in toate zonele sale.

Hotelul PortoBay Liberdade a fost proiectat de arhitectul Frederico Valsassina. Proprietatea a păstrat fațada originală de la inceputul secolului al XX, creand o ambianță care imbină vechiul cu noul. Toate camerele au zonă de relaxare, birou, minibar, TV cu ecran plat cu canale prin cablu și baie privată cu articole de toaletă marca Rituals gratuite. Pentru confortul dumneavoastră, aveți la dispoziție meniu de perne.

PortoBay Liberdade oferă zilnic un mic dejun. Oaspeții se pot relaxa la barul hotelului.

Porto Bay Liberdade oferă recepție deschisă nonstop, facilități pentru oaspeții cu dizabilități, room service, centru de afaceri, serviciu de spălătorie și parcare privată.

PortoBay Liberdade se află langă bulevardul Avenida da Liberdade și la 1,5 km de principalele zone comerciale, precum Rua Augusta și Chiado. Stația de metrou Marquês de Pombal se află la 150 de metri, iar centrul comercial El Corte Inglés este la 20 de minute de mers pe jos. Aeroportul Internațional Lisboa este situat la 7 km.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie