Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Pestana Palace Lisboa Hotel & National Monument


Descriere

Hotelul Pestana Palace de 5 stele este un palat restaurat din secolul al XIX-lea, cu parcuri private și vedere la raul Tajo. Oferă 2 piscine, o saună și un centru de wellness.

Fiecare cameră spațioasă este mobilată elegant și dotată cu TV cu ecran plat și minibar. Multe se deschid și spre un balcon mobilat, cu vedere la grădina luxuriantă. Unele au zonă de relaxare cu o canapea de pluș.

Cu vedere la grădini, restaurantul șic și sofisticat de la Pestana Palace Hotel & National Monument servește mancăruri tradiționale portugheze. Barul oferă o gamă largă de gustări și băuturi. In lunile de vară, un restaurant langă piscină servește și băuturi răcoritoare.

Pestana Palace Hotel & National Monument oferă o baie de aburi și o cadă cu hidromasaj. De asemenea, are un centru de afaceri.

Atracțiile apropiate includ Turnul Belém, la 3 km, iar Muzeul Hieronimyte este la 2 minute de mers cu mașina de Palatul Pestana.

Ca măsură de durabilitate, apa piscinei interioare va fi incălzită doar la 26 °C.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie