Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Olissippo Lapa Palace – The Leading Hotels of the World


Descriere

Construit in secolul al XIX-lea, acest hotel luxos de 5 stele este amplasat deasupra unei grădini subtropicale, pe un deal cu vedere la raul Tagus. Acestea sunt un centru spa mare și piscine interioare și in aer liber.

Pentru relaxare, Lapa Palace Spa oferă saună și baie turcească. Maseuzele sunt disponibile pentru a oferi masaje adaptate pentru fiecare client. Hotelul are și o sală de gimnastică, dotată cu echipamente cardiovasculare.

Camerele elegante de la Olissippo Lapa Palace sunt luminoase, spațioase și includ o zonă de relaxare mare, TV prin satelit și baie cu marmură. Cele mai multe camere au balcon cu vedere la raul Tajo sau la piscină și la grădina subtropicală.

Restaurantul hotelului Lapa servește preparate din bucătăria mediteraneană rafinată și vinuri regionale, iar Le Pavillion servește vara cocktailuri, ceaiuri cu gheață preparate in casă și sucuri de fructe, in jurul piscinei. In zilele mai calde, masa poate fi salvată pe terasă. Seara se oferă muzică live.

Centrul Lisabonei se află la mică distantă cu masina de Olissippo. Se oferă parcare gratuită la hotel.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie