Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Situat in inima triunghiului format de cartierele Chiado, Baixa și Cais do Sodré, Hotelul Lx Boutique oferă camere tematice, cu vedere unică la Lisabona și la raul Tejo.

Toate camerele Hotelului Boutique sunt elegante și au aer, minibar și baie privată. Fiecare cameră include iPod docking station, TV LCD și WiFi gratuit.

Oaspeții pot lua masa la Confraria, un restaurant de sushi elegant, care oferă, in plus, o varietate de ceaiuri, băuturi și vinuri pe toate zilele. Pentru o experiență culinară tipic portugheză, oaspeții au la dispoziție mai multe alternative la doar cațiva pași de proprietate. Hotelul Lx Boutique se află la 5 minute de mers pe jos de mai multe restaurante, baruri, cafenele și magazine.

Hotelul Lx Boutique are recepție cu program nonstop. De asemenea, hotelul oferă servicii de spălătorie și de inchirieri auto. La cerere, este disponibil un serviciu de transfer de la/ la aeroport.

Siturile istorice și muzeele, precum catedrala Sé de Lisboa, piața Praça do Comércio, biserica Igreja de São Roque și Muzeul Chiado, se află la cel mult 10 minute de mers pe jos. Aeroportul Internațional Portela din Lisabona se află la mai puțin de 20 de minute de mers cu mașina sau la 40 minute de mers cu metroul.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie