Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

This clădire din secolul al XIX-lea are vedere la Piața Restauradores și la Castelul Sfantul Gheorghe din centrul Lisabonei. Oferă camere clasice și parcare gratuită cu valet.

Avenida Palace beneficiază de o locație populară la capătul bulevardului Avenida da Liberdade. Statia de metrou si Parcul Eduardo VII sunt la cativa pasi.

Camerele de la Hotelul Avenida Palace au mobilier de epocă și baie cu marmură. Acestea sunt dotate cu aer condiționat și TV prin satelit. Oaspeții beneficiază de WiFi gratuit.

Micul dejun bogat de tip bufet este servit zilnic in Grand Palace Lounge de la Hotelul Avenida. De asemenea, există o bibliotecă cu cărți in mai multe limbi. La cerere sunt disponibile ziare.

Sala de sport a Hotelului Avenida Palace se află la etajul 5 și oferă facilități moderne de fitness. De asemenea, oaspeții pot alege dintr-o varietate de servicii de masaj.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie