Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Acest complex este situat pe plajă, la mai putin de 15 minute de mers cu masina de Aeroportul International din Cancun. Oferă servicii de masaj, precum si programe de divertisment in fiecare seară.

Camerele complexului Royal Solaris Cancun-All Inclusive sunt dotate cu TV prin satelit, CD player, minibar si aparat de cafea. De asemenea, includ o baie privată cu dus si uscător de păr.

Royal Solaris Cancun oferă servicii de inchiriere de echipamente pentru sporturi nautice si divertisment in fiecare seară. Complexul are o piscină in aer liber si un mic parc acvatic pentru copii. Proprietatea asigură activităti precum aerobic, windsurfing si caiac.

Cancun Royal Solaris găzduieste 5 restaurante si 2 baruri. Oaspetii pot savura micul dejun la Restaurante Las Fuentes, specialităti internationale la Marco Polo, pranz tip bufet la Rosmarinus, o gamă largă de tipuri de pizza la Pizzalisima si sushi la La Palapita.

Royal Solaris Cancun se află la 11 minute de parcul acvatic Wet'n Wild si la 4 km de un centru comercial.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie