Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Riu Palace Peninsula


Descriere

Riu Palace Peninsula - All Inclusive se află in Cancún, la 1,7 km de Playa Linda și pune la dispoziție un restaurant, o piscină in aer liber, un centru de fitness și parcare gratuită. Proprietatea pune la dispoziție lounge comun, un bar și o grădină. Există o cadă cu hidromasaj, divertisment de seară și o recepție deschisă nonstop.

Camerele au aer condiționat, TV cu ecran plat și canale prin satelit, aparat de cafea, dulap, duș și uscător de păr. Camerele complexului sunt prevăzute cu WiFi gratuit și baie privată cu o cadă și articole de toaletă gratuite. Camerele de la Riu Palace Peninsula au zonă de relaxare.

Proprietatea oferă mic dejun tip bufet sau american.

Riu Palace Peninsula - All Inclusive are un loc de joacă pentru copii. Oaspeții pot juca tenis de masă la complex, iar zona este apreciată de amatorii de snorkelling și scufundări.

Coco Bongo este la 2,8 km de Riu Palace Peninsula, iar centrul comercial La Isla se află la 3,6 km. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Cancún, situat la 16 km de Riu Palace Peninsula.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.