Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Inconjurat de plaje cu nisip alb si de apele inspumate din Cancún, Mexic, acest complex all inclusive oferă servicii excepționale si numeroase activități de agrement, reprezentand o destinație ideală pentru intreaga familie.

Complexul Park Royal Cancun asigură toate facilitățile necesare unei vacanțe relaxante. Oferind servicii spa, un centru de fitness ultramodern si numeroase activități de agrement, complexul este potrivit pentru toti oaspetii.

Park Royal a fost certificat de Departamentul de Turism cu certificarea H, acordată hotelurilor care respectă procedurile de sănătate la standarde ridicate.

Oaspeții complexului Park Royal se pot bucura de o varietate de sporturi acvatice, inclusiv scufundări, windsurfing si pescuit, la numai cațiva pași de ușile hotelului. In apropiere se află una dintre cele mai mari zone comerciale, precum si opțiuni de agrement si o viață de noapte intensă.

Taxa de mediu de 1,35 USD pe noapte de cameră nu este inclusă in tarif și va fi percepută de hotel la check-in.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie