Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Ocean Riviera Paradise


Descriere

Ocean Riviera Paradise All Inclusive se află in Playa del Carmen. Hotelul cuprinde 5 piscine in aer liber și un centru spa, iar oaspeții pot savura o băutură la unul dintre cele 12 baruri. Conexiunea WiFi și parcarea privată sunt gratuite.

Fiecare cameră include un TV cu ecran plat cu canale prin cablu, o cafetieră și o baie privată. Pentru mai mult confort, se asigură articole de toaletă gratuite și halate de baie.

Recepția proprietății este deschisă nonstop. Oaspeții pot să ia masa la unul din cele 10 restaurante ale acestui complex, un desert la Ice Cream Parlour sau să se relaxeze la Mike´s Coffee. Complexul are sporturi nemotorizate nelimitate, un cinematograf, un club de noapte și acces la cazinou și la pista de bowling.

La centrul spa Despacio veți găsi servicii de masaj, tratamente faciale și corporale, o piscină interioară cu apă sărată, o saună și un centru de fitness ultramodern. De asemenea, există un salon de infrumusețare și servicii de coafură.

Puteți să jucați tenis, volei sau baschet pe unul dintre cele 3 terenuri. Ocean Riviera Paradise All Inclusive este situat la 4,3 km de 5th Avenue. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional din Cancun, la 50 km de proprietate.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.