Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Live Aqua Beach Resort Cancun


Descriere

Live Aqua Cancun Beach Resort Cancun oferă acces direct la plaja din Cancún. Oaspetii au la dispozitie o piscină in aer liber, cu vedere la Marea Caraibilor. Complexul are camere frumoase cu balcon, 9 restaurante, 5 baruri și un centru spa.

Toate camerele spațioase de la Live Aqua Beach Resort Cancun au aer condiționat si decor elegant, cu pardoseală din gresie. Camerele sunt dotate cu TV, aparat de cafea, produse de aromoterapie, cutie de valori și minibar aprovizionat zilnic.

Restaurantul elegant Siete oferă o gamă largă de preparate din bucătăria mexicană, iar restaurantul mb serveste specialități europene si asiatice. Localul Azur de langă piscină serveste preparate internationale și are vedere la mare.

Centrul spa spațios de la Aqua oferă tratamente de hidroterapie, masaje și aromoterapie. De asemenea, acesta are căzi cu hidromasaj și băi de aburi. Oaspeții se pot antrena in sală de gimnastică si pot participa la sedinte de yoga.

Live Aqua se află in zona hotelieră din Cancún, langă laguna Nichupte, vizavi de renumitul centru comercial La Isla.

Vă rugăm să retineti că acest hotel este destinat exclusiv adultilor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie