Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Iberostar Tucan


Descriere

Descriere: Iberostar Tucan este un adevarat paradis tropical de 5 stele all inclusiv, cu un design inspirat din cultura locala. Resortul este ideal pentru o vacanta cu intreaga familie. Resortul are vedere spre insula Cozumel, la care se poate ajunge cu vaporul din portul Playa del Carmen.

Localizare: Iberostar Tucan este situat pe plaja, la 2,5 km de centrul Playei del Carmen si la 53 km de aeroportul international din Cancun.

Facilitati hotel: Hotelul Iberostar Tucan ofera clientilor receptie 24 de ore, internet, Wi-Fi, 4 restaurante si 5 baruri ce servesc preparate atat cu specific local, cat si international, 4 piscine, centru spa si wellness, salon de infrumusetare, masat pe plaja (cu plata), sala fitness, zona comerciala, parcare, teren de tenis, centru de scufundari, sporturi acvatice.

Facilitati pentru copii: Iberostar Tucan organizeaza programul Star Camp, ce asigura activitati si facilitati pentru copii de toate varstele. Exista serviciu de babysitting (la cerere, contra cost).

Dotari camere: Iberostar Tucan are 350 de camere si suite toate dotate cu baie proprie cu uscator de par si articole pentru ingrijirea personala, televizor satelit, Wi-Fi, minibar, seif, aer conditionat, ventilator, telefon, facilitati pentru preparat cafea/ceai, set pentru calcat, balcon.

Clasificare oficiala: 5 stele

Pagina web: http://www.iberostartucan.com






Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.