Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hilton Cancun - an All Inclusive Resort


Descriere

LOCALIZARE

Hilton Cancun - an All Inclusive Resort este localizat la doar 20m de plaja, 24km de El Ray Archelogical Zone. Cel mai apropiat aeroport este aeroportul international Cancun la aproximativ 14,3km distanta.

FACILITATI

Hotelul ofera 6 restaurante si 4 baruri.
Acest hotel pune la dispozitie o piscina exterioara pentru adulti si copii si o piscina cu zona de stropire si tobogane pentru copii.
Se pot desfasura diferite activitati sportive si de relaxare cum ar fi: sala de fitness complet echipata, plimbari cu Bicicleta, volei sau fotbal pe plaja.
Hotelul ofera un club pentru copii cu varsta cuprinsa intre 4- 12ani - acestia desfasoara diferite activitati distractive si educative.
Echipa de animatie a hotelului performeaza cu spectacole si muzica din cultura locala.
Acesta pune la dispozitie sali de evenimente .

RESTAURANTE

Unitati de alimentatie cu specific local sau international, cu bauturi reci sau calde, cu alcool sau fara sunt disponibile la restaurantele si barurile hotelului.

Auma - Mixed Grill
Maxal - acest restaurant ofera preparate cu specific international si traditional.
La Luce - acest restaurant ofera preparate cu specific mediteranean.
Vela - acest restaurant ofera servire tip bufet si preparate cu specific international.
Sunan - acest restaurant ofera preparate cu specific asiatic.
La Churreria - acest restaurant este kid-fendly

Baruri: Pool Bar, Maxal Taqueria - Snak bar, Azulinda Lobby Bar, Azulinda Market & Cafe

CAMERE

Hotelul pune la dispozitie camere spatioase cu un design simplist si culori neutre. Toate camerele hotelului pun la dispozitie: balcon, televizor, telefon, seif, aer conditionat, WiFi,baie cu dus sau cada.

Tropical View Two Queen Beds Guestroom - aceasta camera ofera o suprafata de 40m2 si are capacitate maxima de 3 persoane.
Tropical View One King Bed Guestroom - aceasta camera ofera o suprafata de 40m2 si are capacitate maxima de 4 persoane.
Ocean Front Two Queen Beds Guestroom - aceasta camera ofera o suprafata de 40m2 si are capacitate maxima de 3 persoane.
Swim Up Pool View Two Queen Beds Guestroom - aceasta camera ofera o suprafata de 40m2 si are capacitate maxima de 3 persoane.
Ocean Front Corner One King Guestroom - aceasta camera ofera o suprafata de 40m2 si are capacitate maxima de 3 persoane.
Swim Up Tropical View One King Bed Guestroom - aceasta camera ofera o suprafata de 40m2 si are capacitate maxima de 3 persoane.
Family 2 Bedroom Suite- King Bd - 2 Queen Bd - aceasta camera ofera o suprafata de 80m2 si are capacitate maxima de 3 persoane.
Ocean Front One Bedroom Suite - King Bed - aceasta camera ofera o suprafata de 80m2 si are capacitate maxima de 3 persoane.
Deluxe Ocean Front 1 Bedroom Suite - King Bed - aceasta camera ofera o suprafata de 80m2 si are capacitate maxima de 3 persoane.
Swim Up Pool Side 1 Bedroom Suite - King Bd - aceasta camera ofera o suprafata de 80m2 si are capacitate maxima de 3 persoane.
Ocean Front 1 Bedroom Parlor Suite King Bed - aceasta camera ofera o suprafata de 150m2 si are capacitate maxima de 3 persoane.
Ocean Front 1 Bedroom Master Suite - King Bed - aceasta camera ofera o suprafata de 130m2 si are capacitate maxima de 3 persoane.

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel se pot aplica taxe suplimentare. Va rugam sa va adresati receprionerului hotelului pentru informatii suplimentare .

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie