Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Grand Palladium Kantenah Resort & Spa


Descriere

Acest complex all-inclusive este situat in Kantenah, la 800 de metri de plaja privată si inconjurat de grădini tropicale. Complexul oferă 4 piscine, 6 terenuri de tenis, club de noapte, precum si centru spa cu servicii complete.

Complexul Grand Palladium Kantenah este amenajat cu decor indian Maya si toate facilitătile sunt conectate prin intermediul unor pasarele peste lagune. Oaspetii pot lua masa la oricare dintre cele 6 restaurante si baruri ale complexului, care oferă o gamă largă de preparate. De asemenea, aceștia au la dispozitie activităti precum snorkeling, pescuit si wind surfing. Există un loc de joacă pentru copii și un centru de ingrijire.

Centrul spa al complexului Grand Palladium Kantenah oferă servicii precum masaje, tratamente faciale, manichiură si pedichiură. In plus, oaspetii au la dispozitie o baie de aburi si o cadă cu hidromasaj.

Toate camerele complexului Kantenah Grand Palladium au balcon privat sau patio cu vedere la grădinile tropicale. De asemenea, includ minibar cu apă imbuteliată gratuită si filme la cerere.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie