Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Grand Fiesta Americana Coral Beach Cancun


Descriere

Acest hotel luxos de 5 stele este situat pe plaja din Cancun și oferă un centru spa de aproximativ 3700 mp, cu servicii complete precum tratamente ale intregului corp, hidroterapie și servicii de infrumusețare și coafură. Ruinele mayașe El Meco se află la aproximativ 11 km de hotel.

Grand Fiesta Americana Coral Beach Cancun - All Inclusive pune la dispoziție o sală de gimnastică cu vedere la ocean. Proprietatea găzduiește 6 restaurante exclusiviste, printre care unul cu specific franțuzesc cotat AAA 5 diamante. In plus, oaspeții au la dispoziție mai multe baruri și room service. De asemenea, există o piscină mare in aer liber și un club pentru copii.

Suitele de la Grand Fiesta Americana Coral Beach Cancun - All Inclusive au vedere directă sau parțială la ocean. Toate au o zonă de relaxare și balcon privat. De asemenea, pentru ca oaspeții să se bucure de cat mai mult confort, camerele includ un minibar și seif.

Printre atracțiile locale aflate in apropiere de Grand Fiesta Americana Coral Beach Cancun - All Inclusive se numără delfinariul Dolphin Discovery Isla Mujeres, situat la 11,2 km. Ruinele Chichen Itza și parcul tematic Xcaret se găsesc la mică distanță de mers cu mașina de hotel.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie