Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Avand arhitectură mediteraneană, acest complex de lux este la 15 minute cu masina de aeroportul orasului Cancún. Oferă căzi cu hidromasaj cu vedere la ocean si acces la o plajă privată, iar camerele spatioase au vedere si TV cu ecran plat de 32 inch.

Camerele complexului GR Caribe Deluxe All Inclusive au iPod docking station si TV prin satelit. Fiecare este dotată cu minibar, facilităti pentru prepararea de cafea si DVD player.

Complexul asigură numeroase optiuni de luat masa. Acestea includ produse de patiserie franceze in Plaza Socorrito, cu muzică live si povestiri. Sunt disponibile preparate italiene, asiatice si mexicane, iar Café Solaris oferă un mic dejun tip bufet.

GR Caribe Deluxe All Inclusive asigură o sală de fitness bine echipată si minigolf. Oaspetii pot utiliza centrul de afaceri pentru un plus de confort.

Centrul orasului Cancún este la 20 de minute de complex. GR Caribe Deluxe All Inclusive este la 15 minute de centrele comerciale principale.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie