Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

The Oberoi Beach Resort


Descriere

Situat in Seminyak, la cațiva pași de Ku De Ta și la 300 de metri de centrul comercial The Seminyak Square, The Oberoi Beach Resort, Bali se intinde pe mai mult de 6,7 hectare de grădini tropicale și oferă unități de cazare luxoase la malul mării, cu arhitectură tradițional balineză. Piscina in aer liber oferă vedere la ocean. Oaspeții beneficiază de acces gratuit la internet WiFi in toate zonele proprietății.

Decorate cu mobilier elegant din lemn de tec, camerele includ TV prin satelit, DVD player și iPod docking station. Baia privată are cadă incastrată și oferă deschidere către o grădină privată.

Cafeneaua Frangipani servește zilnic micul dejun in aer liber, iar Kura Kura oferă mancăruri din bucătăria indoneziană, asiatică și continentală. The Amphitheatre oferă mese tematice de tip bufet și spectacole live. La Barul Kayu, oaspeții pot savura cocktailuri, băuturi și gustări, admirand vederea la Oceanul Indian.

Oferind vedere la un iaz, Oberoi Spa are pavilioane de masaj in aer liber și oferă o varietate de tratamente de infrumusețare. In plus, complexul are un birou de turism și centru de fitness.

Personalul de la recepția deschisă nonstop vorbește indoneziană și engleză.

Templul Petitenget se află la 700 de metri. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Ngurah Rai, situat la 7 km de proprietate.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.