Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ANNABELLA PARK


Descriere

Acesta unitate de cazare face parte din complex-ul Annabella Diamond hotel si este o anexa a complexului, pozitionat in statiunea Alanya, la 100 km de aeroportul din Antalya. Hotelul detine propriul ei restaurant care serveste preparate internationale. Camerele sunt dotate cu aer conditionat, uscator de par, televizor, telefon si mini-bar. Plaja este la 300 m de proprietate si este dotata cu sezlonguri si umbrele de soare. Centru Spa ofera servicii se masaj, sauna si baie turceasca. Alte activitati disponibile la hotel sunt: fitness, volei pe plaja, tenis de masa, darts, step aerobic.

Localizare

Hotelul Annabella Park Hotel este situat la 100 km de aeroportul din Antalya, la 25 km de Alanya, la 1,5 km de statiunea Avsallar.

Facilitati hotel

Hotelul Annabella Park este situat la doar 200 de metri de zona sa privată de pe plaja Incekum din Avsallar, dotată cu şezlonguri şi umbrele de soare. Hotelul oferă o piscină în aer liber înconjurată de o grădină luxuriantă şi un centru spa cu hamam, saună, sală de gimnastică şi facilităţi de masaj. În toate zonele este disponibil acces gratuit la internet Wi-Fi. Restaurantul principal tip bufet oferă un delicios mic dejun tip bufet, brunch, prânz, cină şi supa de la miezul nopţii. Barul de la piscină oferă şi băuturi răcoritoare. Hotelul are şi un disco-bar. La aproximativ 2 km se găsesc şi alte restaurante şi magazine.

Facilitati camera

Camerele au aer condiţionat, TV cu ecran plat cu canale prin satelit şi balcon. Fiecare unitate de cazare are ca dotări standard o cutie de valori şi minifrigider. Baia privată include duş, uscător de păr şi articole de toaletă gratuite.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.