Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

AMELIA BEACH RESORT HOTEL & SPA


Descriere

Hotelul Amelia Beach Resort Hotel &Spa este situat la 80 km de aeroportul Antalya, la 10 km de orasul Mangavat si 30 m vis-a-vis de plaja, accesul facandu-se printr-un pasaj subteran. Acesta a fost construit in anul 2008 si se intinde pe o suprafata totala de 50 000 m2. Faciliati hotel: Acest hotel ofera facilitati si servicii precum: restaurant principal ; 4 restaurante a la carte (turcesc, chinezesc, italian, pescaresc ; 7 baruri; 3 piscine exterioare; 4 topogane; magazine; coafor ;cabinet medical ; curatatorie spalatorie; centru SPA; 4 sali de conferinte; internet; cafenea (contra cost); internet Wi-Fi in lobby (gratuit). Alte servicii: sauna, volei pe plaja, discoteca (toate bauturile - contra cost), aqua aerobic, teren de tenis (2 cu suprafata de tartan),inchirierea echipamentelor de tenis, sauna, tenis de masa, animatie, sala fitness, baschet, baie turceasca, aerobic. Facilitati camere: Toate camerele sunt dotate cu baie cu cada/dus, foehn, televizor, telefon, aer conditionat centralizat , seif in camera (contra cost), minibar gratuit (apa si bauturile racoritoare se suplimenteaza zilnic). Plaja este privata, cu umbrele, sezlonguri, saltele - gratuit. Prosoape de plaja-gratuit.

Localizare

Amelia Beach Resort & Spa este localizat la 90 km distanta fata de Antalya si 80 km de aeroport (transferul dureaza ~ 90 minute).

Facilitatile hotelului

Coaforul, rent a car, magazinele, internetul si spalatoria sunt contra cost.

Facilitati camere

Camerele sunt modern decorate, aer conditionat centralizat, TV satelit, paturi twin sau matrimoniale, seif, minibar, telefon, balcon, uscator de par, mini bar. Hotelul are 424 de camere din care 367 camere standard si 57 camere family.

Sport si agreement

Piscine interioare si exterioare pentru adulti si copii, tobogane, centru de fitness, baie turceasca, sauna, mese de tenis si volei de plaja, 2 terenuri de tenis, baschet, bowling, biliard, internet, jocuri video, darts, Masajul si toate sporturile nautice sunt contra cost. Hotelul dispune de echipa de animatie si programe artistice pe timpul zilei si seara, si mini club.

Sport si agreement

Plaja este privata, cu nisip si pietricele, premiata cu Blue Flag. Hotelul este situat peste strada de hotel iar traversarea se face printr-un tunel. Umbrelutele, prosoapele de plaja si sezlongurile sunt gratis.

Servicii de masa

All Inclusive, restaurantele A`la Carte cu rezervare in prealabil (gratuit doar o singura data pe parcursul sejurului). Toate bauturile din import, sucurile proaspete din fructe, bauturile speciale si cele imbuteliate, bauturile servite la disco-bar sunt contra cost.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.