Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ALVA DONNA EXCLUSIVE HOTEL & SPA


Descriere

Localizare: Hotel Alva Donna Exclusive Belek este situat la 40 km de aeroportul Antalya, 50 km de centrul orasului Antalya, la 11 km de localitatea Serik, la 5 km de localitatea Belek, în apropierea marii. Hotelul a fost construit în 2005, renovat in 2013 si se intinde pe o suprafata totala de 64000 mp. Hotel Alva Dona Exclusive este compus din 7 cladiri de 4 etaje. Facilitati hotel:Acest hotel de 5* ofera servicii si facilitati de calitate, astfel cei care isi vor petrece vacanta aici, vor avea parte de una de neuitat.Serviciile hotelului sunt: restaurant principal, 5 restaurante a la carte (chinezesc, italian, mexican, fructe de mare, turcesc), 8 baruri (unul dintre ele deschis 24 de ore), 3 piscine în aer liber, piscina interioara, 4 tobogane de apa, cinema, cabinetul medicului (contra cost), centru SPA, coafor (contra cost), spalatorie (contra cost).Alte servicii si facilitati: baie turceasca, sauna, baie de aburi, jacuzzi, gym, aerobic, aqua gym, volei pe plaja, baschet, mini-fotbal, teren de tenis, inchirieri de rachete si mingi de tenis, tenis de masa, darts, boccia, mini-Golf, sporturi de apa nemotorizate, program de animatie. Facilitati camere: Toate camerele sunt frumos decorate si utilate cu facilitati precum: baie proprie cu uscator de par, aer conditionat centralizat, TV LCD, telefon, mini-bar (bauturi racoritoare si bere, reumplut zilnic, gratuit), seif (gratuit), balcon, Wi-Fi gratuit. Facilitati pentru copii: Cei mici vor fi rasfatati cu servicii precum: 2 piscine pentru copii, , 7 tobogane cu apa pentru copii, loc de joaca pentru copii, mini-club (3-6 ani), midi-club (7-12 ani), teenage-club (13-16 ani), babysitter (contra cost). Plaja este proprie cu nisip. Umbrelele, paturile si saltelele sunt gratuite.

Localizare

Hotelul Alva Donna Exclusive Hotel & SPA este localizat în Belek / Bogazkent aproape de centrul Belek-ului. Este la 50 km de centrul Antalyei și la 40 km de aeroportul din Antalya.

Facilitati camere

Cele 477 sunt împarțite în mai multe tipuri de camere în felul următor: 308 camere standard, 117 de camere family, 10 camere family superioare, 4 suite Pacha, 3 suite Sultan, o suită Madonna și un apartament prezidențial. Camerele sunt dotate cu: minibar, TV satelit, aer condiționat centralizat, balcon, seif ( gratuit ), cadă în baie, telefon direct, carpetă, uscător de păr.

Facilitatile hotelului

Cu o suprafață de 32000 mp hotelul are 4 etaje și este alcătuit din 7 clădiri. Hotelul dispune de restarantul principal Panorma și de 5 restaurante a la carte: restaurantul chinezesc – Fusia, restaurantul Italian – Sapphire, restaurantul mexican – Jalapeno și două restaurante turcești – Balikchi și Le Kebap. Deasemenea hotelul vă mai pune la dispoziție și câteva baruri: bar la piscină, bar pe plajă, două baruri în lobby, un bar în sala de jocuri și un bar în cadrul centrului spa. Alte facilități ale hotelului: cinema, magazine, discotecă, internet cafe, spălătorie, saună, hamam, baie cu aburi, cameră de relaxare, cabinet medical, spa, centru de înfrumsețare, solar, masaj ( cu miere, cu ciocolată, clasic, tailandez), jacuzi cu vin, piscină cu apă minerală.

Sport si agreement

Centru fitness, canoe, hidrobicicletă, wind surf, aerobic, gimnastica în apă, gimnastică, yoga, tenis, baschet, volei de plajă, tenis de masă, darts, mini golf, fotbal, polo, jet ski, banana, parasailing, nocturnă la terenul de tenis, mini fotbal, biliard, bowling.

Piscina

Hotelul dispune de 3 piscine din care una dintre ele este dotată cu tobogane, piscină interioară cu jacuzzi, piscină cu apă minerală, aqua park.

Facilitati pentru copii

Mini club ( 4 - 6 ani ), midi club ( 7-12 ani), teen club ( 13-16 ani), mini discotecă, cinema pentru copii, restaurant pentru copii, piscină exterioară si interioară,piscina cu tobogane, aqua park pentru copii,cameră de jocuri, bufet pentru copii.

Plaja

Plajă cu nisip și ponton. Umbrelele și șezlongurile gratuite.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.