Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

LOCALIZARE
Hotelul Club Ali Bey Manavgat este situat la 12 km de Manavgat si la 17 km de Side. Aeroportul din Antalya este la 80 km.Situat pe o plaja mare de nisip, acest hotel are parc acvatic mare si gradini amenajate.


FACILITATI
Hotelul ofera centru de infrumusetare cu sauna, terenuri de tenis si facilitati sportive.
Clubul Ali Bey ofera 62 de terenuri de tenis cu zgura si teren de tenis pentru copii. Printre facilitati se numara o piscina mare in aer liber, cu terasa si sezlonguri. De asemenea, este disponibil un centru de wellness cu baie turceasca.
Exista minicluburi pentru copii si un studio de arta, pentru a multumi toate categoriile de varsta. Aveti la dispozitie serviciu de babysitting, scaune pentru copii in restaurante, paturi si carucioare pentru copii, care pot fi inchiriate.


RESTAURANT
Puteti savura o gama larga de preparate din bucataria mediteraneana si delicatese chinezesti la restaurantul hotelului, situat pe plaja. Seara sunt oferite spectacole cu dansatori profesionisti si divertisment muzical.


CAMERE
Camerele spatioase de la Ali Bey Club Manavgat au aer conditionat, TV prin satelit si balcon privat, cu vedere panoramica. Toate camerele au pardoseala din gresie si decor elegant, cu lemn si ceramica.
248 standard room (paturi separate, pardoseala ceramica, max. 3 pers., 26 mp);
92 family room (2 dormitoare cu jumatate de usa, pardoseala ceramica, max. 3+1 pers., 40 mp);
77 superior double room (o camera, pardoseala - marmura, TV LCD, max. 3 pers., 26 mp);
28 superior family room (2 dormitoare cu usi, aer conditionat individual, pardoseala - marmura, 2 TV LCD, max. 3+1 pers., 40 mp);
2 suite room (vedere la mare, living, birou, dormitor cu usa, 2 minibaruri, baie cu jacuzzi, 2 TV, max. 3 pers., 70 mp);
2 King suite room (vedere la mare, living, birou de lucru, 2 dormitoare cu usa, 3 minibaruri, 2 bai, una cu jacuzzi si dus, cealalta cu cabina de dus, max. 4 persoane, 100 mp).


*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.