Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ALAIYE RESORT & SPA HOTEL


Descriere

Localizare: Hotelul este localizat in statiunea Alanya, la 105 km de aeroportul din Antalya si la 2 km de localitatea Okurcalar. Construit in 2004 si renovat in 2007, acest hotel ofera cazare in corpul principal de 7 etaje, 5 corpuri Annex de 6 etaje si un corp Boutique de 5 etaje. Hotelul are un aquapark, zona de plaja privata cu nisip si 3 piscine exterioare. Facilitati hotel: Acest hotel de 5* se intinde pe o suprafata de 55.800 m2 si ofera servicii si facilitati de calitate precum: restaurant, restaurant a la carte ( Mediterranean, ottoman si chinezesc* necesita rezervare in prealabil 1-2 zile inainte de cina), bar, magazine; access Wifi in zonele publice, piscine, aquapark, loc de joaca pentru copii, fitness, sauna, masaj, baie turceasca, ping-pong, darts, sala de jocuri, programe animatie ziua si seara atat pentru adulti cat si copiii. Servicii contra cost: Băuturi importate și băuturi din clasa VSOP neincluse în concept; masaj si tratamente corporale; servicii medicale; rent-a-car; serviciu de spalatorie si curatatorie; internet cafe, biliard, jocuri, sporturi nautice. Facilitati camere: Toate camerele sunt dotate cu aer conditionat centralizat, LCD TV cu programe prin satelit, telefon, minibar, seif (contra cost), baie cu dus, uscator de par, access Wifi, balcon. Facilitati copii: Cei mici au la dispozitie piscina, programe de animatie, loc de joaca si un Aqua Park cu tobogane. Plaja acestui hotel este cu nisip si este foarte bine organizata cu sezlonguri si umbrelute gratuite. Hotelul dispune de parcare privata gratuita. Animalele de companie nu sunt acceptate in hotel. ***Descrierea si pozele au caracter informativ. Este necesara consultarea site - ului oficial si a fact sheet - ului hotelului.

Localizare

Hotelul este situata la 105 km de aeroportul orasului Antalya, la 22 km de orasul Alanya, la 2 km de la localitatea Okurcalar, in zona Incekum-Fugla, la 100 m de plaja proprie cu Blue Flag.

Facilitati hotel

Hotelul pune la dispozitia turistilor sauna; centru SPA; jacuzzi; centru fitness; loc de joaca pentru copii; mini club; biliard; teren de tenis; disco; darts; baschet; biliard; tenis de masa; coafor; cabinet medical; internet in spatiile publice ale hotelului; sporturi nautice; sala de jocuri; sala de conferinta; un restaurant principal cu sectiune interioara si exterioara; 3 restaurante a la carte: turcesc, mediteranean, chinezesc, bar in hol; bar la piscina; disco bar; vitamin bar; bar pe plaja, piscina exterioara de 1160 mp cu adancimi de la 80cm la 2m, piscina interioara de 100 mp cu sectiune pentru copii, piscina de relaxare de 170 mp, piscina pentru copii de 25 mp (disponibile in intervalul orar 08:00am - 20:00pm), aquapark; parcare.

Facilitati camera

Camerele sunt dotate cu LCD TV,  radio , telefon cu linie directa, minibar, aer conditionat centralizat, baie cu cabină de duș, uscator de par,  room service 24 de ore (cu plata), balcon.

Info

***Descrierea are caracter informativ.
Este necesara consultarea site - ului oficial si a fact sheet - ului hotelului.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.