Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Tui Sensatori Resort Sorgun By Barut Hotels


Descriere

AN DESCHIDERE: 2013
SUPRAFATA: 80 000 m2
LOCALIZARE: langa plaja, la 67 km de aeroportul Antalya si 4 km de Side
CAPACITATE: 5 etaje, 310 camere, toate cu vedere la mare.
FACILITATI HOTEL: restaurant principal pentru mic dejun, pranz si cina, patiserie, 5 restaurante a la carte, 6 baruri, piscina exterioara, piscina pentru copii , piscina pentru activitati a toate sitiate in zona family, piscina pentru camerele swim up, piscina si jacuzzi in zona pentru adulti, piscina interioara, mini club, loc de joaca pentru copii, teren multifunctional de sport, terne de tenis, mese de tenis, step, aerobic si gimnastica, fitness, tir cu arcul, zona pentru jogging, centru SPA cu sauna, hammam, cabine pentru masaj, cinema, magazine, exchange, cabinet medical, aprcare, rent a car, sala de conferinta.
FACILITATI CAMERE: Camerele standard au in jur de 40 m2 sunt in cladirea principala au urmatoarele dotari: aer conditionat centralizat, telefon, TV, wifi, canale cu muzica, baie cu dus/ cada si uscator de par, halate si papuci de baie, seif, minibar, fierbator, set pentru ceai si cafea, balcon, parchet pe jos, 1 pat ( 180x200) si unul (190x80), canapea. Sectiunea family dispune de: camera family cu usa glisanta care au aceleasi facilitati cu camerele standard, consta in 2 camere, o singura baie si o suprafata de 40 m2 fara balcon. Swim up family room cu usa glisanta situate la parter cu acces direct la piscine a aceleasi facilitati ca si camerele family cu usa glisanta. Swim up 2 bed room Family Room a 2 camere, una cu pat matrimonial cealalta cu 2 paturi twin, 1 baie cu cada si dus, dus separate,terasa de 18 m2, suprafata camerei este de 47 m2. Whirpool 2 bed room family room au in plus Jacuzzi pe balcon.
ALL INCLUSIVE: 5 restaurante a la carte pentru cina: Restaurant turcesc Safran in cladirea principal, restaurant Aqua Grill, Restaurant Italian Olive, Restaurant Tarcin Fine Dining, Restaurant Ocean Fish; 6 baruri : Sorgun Lounge Bar, Ocean beach bar care serveste si gustari dupa amiaza, Yasemin bar pentru adulti, Aqua Pool bar care serveste si gustari dupa amiaza, Club House bar, Butterfly bar pentru adulti.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie