Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

BAIA GRANDE


Descriere

Hotelul este situat in statiunea Sesmarias, la o distanta de 800 m fata de plaja Sao Rafael. Orasul Albufeira se afla la 3 km fata de hotel. Hotelul ofera vedere la Oceanul Atlantic. Este cotat pe booking Bine/7.8
Localizare

Hotelul este situat in statiunea Sesmarias, la o distanta de 800 m fata de plaja Sao Rafael. Orasul Albufeira se afla la 3 km fata de hotel.

Facilitati hotel

In cadrul hotelului turistii beneficiaza de urmatoarele facilitati: restaurant, terasa, bar, sala de conferinte, bar la piscina, piscina exterioara, piscina pentru copii, loc de joaca pentru copii, babysitting, teren de tenis, billiard, teren golf in apropiere, piscina interioara, sauna, hamam, sala de fitness, masaj, shuttle bus la plaja, servicii de inchiriere biciclete, wifi gratuit.

Facilitati hotel

Camerele hotelului sunt frumos amenajate, prevazute cu urmatoarele facilitati: telefon, TV, seif, balcon, aer conditionat, baie proprie, minibar, wifi gratuit, uscator de par, halat de baie si papuci.

Sport & Divertisment

Pentru petrecerea timpului liber oaspetii hotelului au la dispozitie: teren de tenis, fotbal si biliard. De asemenea, in apropierea hotelului se afla terenuri de golf.

Drinks & Food

Pentru servirea mesei, hotelul pune la dispozitia oaspetilor sai restaurantul unde se pot servi preparate locale si internationale.

Facilitati copii

Copii beneficiaza de piscina special amenajata, loc de joaca si babysitting.

SPA & Wellness

Centrul SPA ofera masaje corporale, hamam, sala de fitness, sauna, piscina interioara.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.