Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Safari Tsavo East - West (2 nopti) + Leopard Beach (5 nopti)


Descriere

Kenya este considerata bijuteria Africii de est si are printre cele mai frumoase plaje de pe continent, o viata salbatica si o infrastructura turistica completa. Mai presus de toate, Kenya este destinatia ideala pentru safari deoarece o zecime din teritoriul sau este reprezentat de parcuri nationale si rezervatiii. Kenya are o populatie diversa fascinanta, cu peste 40 de triburi diferite, fiecare cu propria limba si cultura. Triburile cele mai mari includ Kikuru, Luyia si Luo, insa cei mai faimosi sunt localnicii inalti imbracati in rosu din tribul Masai, care inca duc o viata semi-nomada. Cultura Swahili, cu un amestec de african si asiatic, se afla de-a lungul coastei, unde a prosperat secole de-a randul datorita comertului cu barcile din lemn de stejar vechi dhow peste Oceanul Indian cu Arabia si Persia.
Mombasa este al doilea oras ca marime al tarii si este situat de-a lungul Oceanului Indian. Este un important port si principalul centru turistic de pe coasta. Mombasa are una din cele mai frumoase plaje si recifuri din Africa iar inima orasului se afla in zona veche printre strazile inguste si arhitectura moderna. Orasul este un amestec cultural, aici putand fi vazute numeroase moschei, temple hinduse si biserici crestine.

SERVICII INCLUSE PACHET 2 NOPTI SAFARI TSAVO EAST - TSAVO WEST + 5 NOPTI PLAJA MOMBASA:
- transport cu avionul Bucuresti - Mombasa si retur, zbor charter;
- 1 bagaj de cala si 1 bagaj de cabina;
- transfer aeroport parc safari si parc safari hotel Mombasa cu microbuze de safari;
- 1 noapte cu demipensiune la Salt Lick Safari Lodge sau similar;
- 1 noapte cu pensiune completa la Voyager Ziwani lodge sau similar;
- un pranz pachet in ziua 3, in drumul spre Mombasa;
- 5 nopti cazare cu demipensiune in Mombasa la hotel Leopard Beach Resort, camera superior cu balcon;
- taxele de intrare in rezervatiile si parcurile vizitate;
- transport local in microbuze de safari in zilele 1 3;
- 4 sesiuni de safari, conform program;
- ghid-sofer vorbitor de limba engleza pentru sesiunile de safari;
- transfer hotel aeroport in ziua plecarii;
- taxele de aeroport (pot suferi modificari);
- catering;

Preturile sunt valabile pentru minim 2 persoane participante.
Nota: Taxele de aeroport incluse in pret sunt cele valabile la data lansarii programului, respectiv luna septembrie 2021. In situatia majorarii de catre compania aeriana a acestor taxe pana la data emiterii biletelor de avion (biletele se emit cu 7-14 zile inainte de plecare), agentia isi rezerva dreptul de a modifica pretul excursiei conform cu noile valori ale acestor taxe.

NU SUNT INCLUSE:
- taxa de viza, 50 USD/ persoana;
- asigurare medicala si storno (inclusiv COVID);
- excursiile optionale;
- alte mese sau bauturi decat cele mentionate in oferta;
- bacsisuri pentru prestatorii locali (soferi, personal hotelier, ghizi).
PROGRAM SAFARI:


Ziua 1: MOMBASA TSAVO EAST
Aterizare in Mombasa dimineata devreme. Dupa efectuarea formalitatilor vamale, va veti imbarca in microbuzele de safari si veti pleca spre Tsavo East pentru un dejun la lodge-ul Ashnil Aruba. Dupa amiaza vom face un safari in rezervatia Taita Hills. Cina si cazare la lodge-ul Salt Lick Safari Lodge sau similar. Cina si cazare la lodge.


Ziua 2: TAITA HILLS - TSAVO WEST
Mic dejun la lodge si plecare spre Parcul Tsavo West unde vom face primul safari al zilei. Vom servi dejunul la lodge. Dupa amiaza vom face un safari si o vizita la izvoarele Mzima. Cina si cazare la lodge Voyager Ziwani sau similar.


Ziua 3: TSAVO WEST MOMBASA
Dupa ce vom servi micul dejun, vom face ultima sesiune de safari in Rezervatie, dupa care vom pleca spre hotelul din Mombasa. Distanta va fi parcursa in cca 5 ore. Sosire la hotelul din Mombasa unde ne vom caza pentru urmatoarele 5 nopti.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.