Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

MIRAGE RESORT


Descriere

MirageResort este situat in Maramuresul Istoric, localitatea Viseu de Sus, un locincarcat de istorie si traditii, inconjurat de superbe peisaje montane sirauri.
Pentruturistii care aleg ca loc de popas si odihna hotelul Mirage Resort, se asigurape langa liniste si confort, un complex de piscine in aer liber, deschis inperioada primavara - vara, in care cu siguranta va veti simti excelent.
Descriere camere:
baie cu dus; balcon; uscator de par in baie; aer conditionat; frigider; minibarcu produse; tv cablu; internet; sistem de incalzire. Camera dubla standard cubalcon - suprafata 22mp + 6 mp balcon; pat matrimonial sau paturi twin; Cameradubla deluxe cu balcon - suprafata 27 mp + 6 mp balcon; pat matrimonial;Apartament bussiness cu balcon - suprafata 44 mp + 12 mp balcon; salon sidormitor cu pat matrimonial; Apartament junior fara balcon- 31 mp, camera de zicu canapea extensibila si dormitor cu 2 paturi, design minimalist. Apartamentjunior superior cu balcon - suprafata 35 mp + 6 mp balcon, un dormitor cu 2paturi si un dormitor cu pat matrimonial, design modern
Descriere facilitati:
Hotel Mirage Resort dispune de 23 camere duble standard; 4 camere duble delux;2 apartamente junior fara balcon; 1 apartament junior superior; 2 apartamentebusiness si 1 penthouse; aqua park care contine piscina in aer liber pentruadulti, copii un bazin cu apa sarata si un pool bar; restaurant cu o capacitatede 80 persoane;
Locatie:
Mirage Resort este situat in Viseu de Sus, in regiunea istorica Maramures.
Atractii turistice:
Mocanita; Muzeul Nobilimii Maramuresene este la doar 2,5 km de proprietate;Cascada Cailor se gaseste la 34 km; Manastirea Barsana este la aproximativ 42km; Cimitirul Vesel din Sapanta se afla la 79,2 km, iar oraul SighetuMarmatiei este la 61,6 km.
Servicii masa:
Se acorda in restaurantul propiu (80-locuri) in sistem a la carte.
Facilitati evenimente:
Sala conferinte cu o capacitate de 80 persoane, are ca si dotarii filpchart,videoproiector.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.