Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ALHAMBRA THALASSO (recomandat 4*+)


Descriere

Descriere: HOTELUL ALHAMBRA THALASSO este un loc ideal de vacanta atat pentru cupluri, cat si pentru familiile cu copii. Designerii de Alhambra Thalassa s-au gandit la toate, incepand cu pozitionarea, intr-o zona verde ce se intinde pe 4 hectare. Hotelul este la mai putin de o plimbare de 10 minute de plaja privata cu nisip si pune la dispozitia oaspetilor un autobuz de transfer gratuit pentru cei care nu vor sa mearga pe jos.
Localizare: HOTELUL ALHAMBRA THALASSO este localizat in zona Yasmine Hammamet la 10 km de centrul orasului Hammamet si la 31 km de aeroportul Enfidha International.
Plaja: HOTELUL ALHAMBRA THALASSO este situat la 200 m de o plaja privata cu nisip fin, cu sezlonguri si umbrele gratuite si facilitati pentru practicarea sporturilor acvatice.
Dotari camere: HOTELUL ALHAMBRA THALASSO are 184 de camere si suite care sunt dotate cu baie cu dus, toaleta separata, uscator de par, telefon, aer conditionat, TV satelit, minibar, internet (contra cost), balcon sau terasa.
Facilitati HOTEL ALHAMBRA THALASSO dispune de plaja privata, restaurant principal LAlcazar, restaurant mediteranean Le Granada, restaurant marocan Al Mansour, restaurant barbeque Le Seville (deschis in perioada mai-octombrie), restaurant pe plaja Marbella Beach (deschis in perioada mai-octombrie), piano bar, bar la piscina, bar pe plaja, cafenea, doua piscine, sezlonguri si umbrele gratuite la piscina si pe plaja, piscina interioara cu apa sarata, centru wellness (Spa de 4500 mp cu 37 de sali pentru masaj, solar, thalassoterapie, baie turceasca, fitness, salon de infrumusetare), magazin de suveniruri, schimb valutar, servicii medicale.
Activitati: darts, aerobic, tenis de masa, biliard, animatie. Facilitati pentru copii: loc de joaca, program de animatie.
Clasificare oficiala: 5*
Website: http://www.alhambrathalasso.com/en/home-2/

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie