Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

COMPLEX TURISTIC VOIEVOD


Descriere

INFORMATII GENERALE

Complex Turistic Voievod, este o unitate turistica noua, care va pune la dispozitie numeroase facilitati si servicii intr-o oaza de liniste.


DESCRIERE CAMERE
Facilitati: mini-bar, internet wireless si prin cablu, telefon, TV, seif, balcon cu acces la terasa. Capacitate: 201 locuri: 77 locuri(Voievod 1), 76 locuri (Voievod 2) si 48 locuri (Bungalouri Voievod).
Hotel Voievod 1: 77 locuri in 33 camere duble (23 matrimoniale, 6 twin si 4 camere tip suite) dotate cu baie proprie,mini-bar, internet wireless si prin cablu, telefon, TV, seif, balcon. Camerele matrimoniale de la mansarda au si fotoliu extensibil.
Hotel Voievod 2: 76 de locuri in 36 camere duble (30 matrimoniale si 6 twin) si 2 apartamente a cate 4 locuri.


In imediata apropiere a hotelului se afla si 6 bungalouri 2* a cate 8 locuri (respectiv cate 2 suite de doua dormitoare - unul twin si unul matrimonial, dotate cu baie, TV si frigider), disponibile in perioada 1 mai - 30 septembrie.


SERVICII MASA
Pentru servirea mesei si organizarea unor evenimente complexul Voievod pune la dispozitie un restaurant mare (31 mese - capacitate intre 186 si 200 locuri) si o terasa (12 mese - capacitate intre 100-120 locuri), precum si un restaurant mic (10 mese - capacitate 60 locuri).
Turistii se mai pot relaxa la foisor care detine doua gratare (capacitate 60 de locuri ) si la barul rustic (capacitate 50 locuri) situat in apropierea terenului de sport.


FACILITATI COPII
Loc de joaca.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie