Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Situata intr-o zona linistita din Sinaia, la 960 de metri deasupra nivelului marii, aceasta pensiune are un restaurant care serveste preparate din bucataria romaneasca. In timpul verii, oaspetii pot lua masa, de asemenea, pe terasa cu vedere la muntii inconjuratori.

Toate camerele au TV cu ecran plat, birou si baie privata. Acestea au mocheta in culori tomnatice, grinzi din lemn de culoare inchisa, precum si lenjerie de pat si draperii in nuante ocru.

Accesul la sauna este disponibil la un cost suplimentar. Pensiunea ofera facilitati de gratar si biliard.

In apropiere se afla numeroase restaurante. Oaspetii pot comanda masa de pranz sau cina in camera.

Statia telegondolei care ofera acces la partiile de schi este situata la 600 de metri. Gara din Sinaia se afla la 3,5 km. Oaspetii pot vizita Manastirea Sinaia, situata la 20 de minute de mers pe jos, sau Castelul Peles, aflat la 10 minute de mers pe jos de Pensiunea Casa Iris. Autobuzul public care pleaca din centrul orasului Sinaia are statie la 10 minute de mers pe jos de pensiune.

Tarifele includ TVA, mic dejun, acces gratuit la sauna, jacuzzi si sala fitness. Separat se achita : taxa promovare turistica: 2% / noapte; taxa salvamont: 6 lei/ pers/ sejur.

















Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.