Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Atlantis Bay


Descriere

Hotelul Grand Hotel Atlantis Bay este un hotel de lux care unde cromatica, luminozitatea si soarele creea o perfecta ambianta pentru un concediu ideal. De asemenea sunteti invitati sa petreceti momente de relaxare in zona comuna a hotelului degustand un cocktail la bar, bucurandu-va de asemenea de la terase de o incantatoare vedere panoramica.
Localizare
Hotelul Grand Hotel Atlantis Bay este un hotel de lux, situat in centrul turistic Taormina si foarte aproape de mare si la mica distanta de o gama diversa de magazine, restaurante si baruri, precum si de reteaua de public transport.
Dotari camere
Camerele hotelului sunt incapatoare si grandioase si dispun de un televizor cu ecran plat, un seif si un balcon, oferind de asemenea privelisti panoramice spre mare. Toate camerele dispun de aer conditionat si de o baie dotata cu rainshower si o oglinda luminata pentru machiaj. In baia comuna, oaspetii vor gasi prosoape, un uscator de par si halate de baie.
Facilitati hotel
Grand Hotel Atlantis Bay are 82 de camere - duble, garsoniere, apartamente, apartamente superioare i apartamente de lux. Acesta ofera atat o sauna si o piscina de exterior, cat si camere cu televiziune prin cablu/satelit. Oaspetii au acces liber la intimitatea si linistea plajei private a hotelului.
Oaspetii de la Grand Hotel Atlantis Bay se pot antrena la centrul de fitness sau pot merge la centrul de day spa pentru un masaj. Printre dotari se mai numara un lift, un centru de nfrumusetare si o sauna.
Grand Hotel Atlantis Bay dispune de diverse dotari printre care un centru business, o sala de conferinte si sali de sedinte. Restaurantul din incinta hotelului este o optiune perfecta pentru oaspetii care doresc sa ia masa la hotel. Serviciul de room service este valabil la orice ora a zilei, nsa o varietate de restaurante se pot gasi si-n vecinatatea hotelului. Barul serveste o varietate de bauturi si cocteiluri.
Plaja
Plaja privata
Tip masa
Mic dejun
Alte informatii
Pagina web: www.atlantisbay.it

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.