Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

AQUA BLU RESORT SSH


Descriere



Localizare:

Hotelul este amplasat in regiunea Hadaba, la 3 km de orasul vechi, la 19 km de aeroportul Sharm El Sheikh, la 8 km de Naama Bay.

Acest hotel modern, situat pe faleza Ras Umm El Seed, face parte din „Aqua Park City”, care se întinde pe 140.000 mp și constă dintr-un parc tematic acvatic și o promenadă lungă de 450 m, cu cafenele, restaurante și magazine. Complexul este construit în stilul unui micut sat, compus din cladiri cu cate 2 etaje, insumand 495 de camere.

Facilitati hotel:

Hotelul pune la dispozitie receptie 24h, zona de lobbi, Wi-Fi,  5 restaurante, 13 baruri, 7 piscine exterioare (2 piscine cu incalzire pe timp de iarna), 17 tobogane, cabinet medical, spalatorie si curatatorie, magazine, loc de joaca, mini-club, sala de fitness, jacuzzi, tenis de masa, teren de tenis, mini-golf, aerobic si aqua aerobic, fotbal de masa, darts, bocce, biliard, volei pe plaja, baschet, discoteca, spectacole, centru Spa, centru de diving, sporturi nautice, plaja privata cu nisip si corali. Se recomanda incaltaminte speciala. Hotelul oferă serviciu de transfer la plaja privată Albatros Resort, unde aveţi la dispoziţie şezlonguri cu umbrele şi facilităţi pentru sporturi acvatice.

Facilitati camere:

Hotelul are o cladire principala cu 2 nivele, un complex de cladiri cu 2 nivele si bungalow-uri, Toate camerele sunt prevazute cu incalzire, aer conditionat, Tv/satelit, serviciu de cafea /ceai, baie cu dus /cada si prodeuse de toaleta, uscator pentru par, telefon, mini-bar, balcon/terasa.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie