Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Egnatia Palace (Salonic)


Descriere

Descriere: Egnatia Palace este un hotel de 4 stele care dispune de toate avantajele unui city hotel in centrul acestuia, oferind totodata comforturile unui spa resort. Hotelul se afla la intersecia strazilor Egnatia i Mitropoliti Ghenadiu, in centrul Thesalonikului intr-unul dintre cele mai frumoase cladiri in stil art deco, a deceniului 30. Si deoarece Thesalonikul este un oras plin de viata, merita sa il cercetati sa luati habar de tavernele, uzeriile, cafenelele si desihur magazinele lui. Savurati cafeaua dumneavoastra i plimbarea dumneavoastra pe litoralul din Thesaloniki care are vederea spre golful Thermaiku i Turnul Alb.
Localizare: Egnatia Palace este situat in centrul orasului Salonic, langa Piata Aristotelous si chiar langa golful Salonic si are vedere la piaa veche din Salonic. Piata romana: 600m, Statia de autobuz Macedonia: 2,5km, Aeroportul Macedonia: 16 km, Gara: 2,1km, Portul: 1,3km, Centrul expozitional international din Thesalonik: 1,7km,Turnul Alb: 1,2km, Kamara: 650m, Universitatea Macedonia: 900m.
Dotari camere: Egnatia Palace ofera cazare cu dotari moderne i facilitai excelente. Exista o varietate de camere confortabile si spatioase, cu facilitati precum aer conditionat, TV prin satelit, uscator de par si minibar.
Facilitati hotel: Oaspeii se pot relaxa intr-o sauna sau pot vizita centrul de spa i wellness al hotelului, care include baie de aburi, sauna i canapele incalzite. Personalul amabil ofera asistena nonstop la recepie i poate aranja inchirieri auto. Hotelul are o sala i o gradina pe acoperi, care este ideala pentru gazduirea de conferine, intalniri i evenimente speciale. Putei beneficia de acces uor la locuri precum biserica bizantina a Sf. Dimitrios i baile turceti de aburi. Savurai o cafea delicioasa langa Turnul Alb sau mergei direct la zona golfului.
Tip masa: mic dejun
Website: www.egnatiapalace.gr

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.