Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

MURITE CLUB - Razlog


Descriere

Localizare: Hotelul Murite Club este situat in frumoasa vale Razlog-Bansko, la aproximativ 10 km distanta de statia de jos a telegondolei din Bansko.
Cazare: Construita in 2008, ultima renovata in 2020, 5 etaje, lift in toate cladirile, 245 unitati in total. Complexul este compus dintr-o cladire principala Azalia si trei cladiri suplimentare Orchidea, Camelia si Casa Jasmin (doar apartamente cu 2 si 3 dormitoare in Casa Jasmin). Cladirile nu sunt legate intre ele. Toate facilitatile si unitatile de lux sunt in cladirea principala, iar unitatile standard sunt in cladirile suplimentare.
100 Camere duble max 2ad) - paturi twin si fara posibilitate de pat suplimentar, (doar pentru un patut). Camerele duble impart un hol si un balcon cu apartamentul vecin cu 1 dormitor. Unele dintre camerele deluxe au balcon separat, dar exista si cateva camere fara balcon.
111 Apartamente cu 1 dormitor (max 4ad) - un dormitor cu paturi twin sau un pat dublu si un living cu canapea extensibila. Unele dintre apartamentele cu 1 dormitor impart un hol si un balcon cu camera dubla vecina. (Toate apartamentele de lux au balcoane separate).
20 Apartamente cu 2 dormitoare max 6ad) - doua dormitoare cu paturi twin sau un pat dublu in fiecare dintre ele si un living cu canapea extensibila. Unele dintre apartamentele cu 2 dormitoare au 2 bai si doua balcoane.
14 Apartamente cu 3 dormitoare (max 8ad) - trei dormitoare cu paturi twin sau un pat dublu in fiecare dintre ele si un living cu canapea extensibila. Apartamentele Deluxe cu 3 dormitoare sunt pe doua niveluri - la nivelul superior sunt doua dormitoare si o baie, iar pe parghia inferioara se afla camera de zi, un dormitor si o alta baie.
Majoritatea unitatilor au balcon /cu exceptia unor camere duble/, toate balcoanele sunt conectate pentru camera dubla si apartament, incalzire centrala, TV prin satelit, telefon, seif in camera, Wi-Fi (gratuit), mocheta si parchet laminat; baie cu dus sau cada. Toate camerele deluxe au frigider.
Apartamentele au o bucatarie incorporata cu echipamente moderne (fierbator, plite, aspirator, cuptor, masa, masina de spalat, frigider).
Ustensile de gatit pot fi furnizate in fiecare apartament la cerere si la un cost suplimentar (aproximativ 30 BGN per sejur).
Uscatorul de par poate fi inchiriat gratuit de la receptie. Halat de baie poate fi inchiriat de la receptia SPA la un depozit.
O parte din apartamentele din cladirea principala (Azalia) au fost complet renovate la sfarsitul anului 2020.
Pensiune: Numai camera sau Cazare si mic dejun sau Demipensiune sau All Inclusive.
Mesele sunt tip bufet.
Facilitati: (IN CLADIREA PRINCIPALA AZALIA): Seifuri in camere (gratuit), schimb valutar la receptie, room service, Wi-Fi in intregul hotel si in toate camerele (gratuit pentru oaspetii hotelului), magazin, ziare, lobby bar cu semineu, bar de noapte, restaurant principal cu semineu si sectiune a-la-carte, sala de jocuri cu animatie in limba engleza, sala de conferinte (cu echipament tehnic si capacitate de pana la 100 de locuri), interior si piscine exterioare (in perioada de vara).
Copii: patuturi (la cerere, gratuit), scaune inalte in restaurant, loc de joaca pentru copii, club pentru copii si animatie pentru copii (gratuit), jocuri electronice (contra cost).
Gratuit: transfer la statia de jos a teleschiului din Bansko (conform programului hotelului, sub rezerva modificarilor, zilnic in timpul sezonului de schi, de obicei 08:00-10:00 si 15:00-17:00, aproximativ . la fiecare 30 de minute), utilizarea gratuita a piscinei interioare, fitness, sauna, jacuzzi, baie de aburi, Wi-Fi in camere si zone publice
Cu plata: tenis de masa, biliard, masaj, baie turceasca, tratamente SPA, etc.
Animale de companie: Nu sunt permise.
Parcare: Parcarea in aer liber este gratuita pentru oaspetii hotelului.
Site-ul hotelului:
www.murite.bg

ALL INCLUSIVE:
1. Mic dejun (restaurant principal) 07.30 - 10.00 - Mic dejun tip bufet
2. Pranz (restaurant principal) 12.30 - 14.00 - bufet international.
3. Gustari si prajituri (restaurant principal) 16.30 - 17.00 - sandviciuri reci, gustari, fructe, dulciuri.
4. Cina (restaurant principal) 18.30 - 21.00 - bufet din bucataria internationala.
Bauturi (restaurant principal) 07.30 - 10.00 - cafea, varietate de ceai, lapte /cald sau rece/, apa plata, suc de fructe.
Restaurant principal 12.30 - 14.00 - bauturi racoritoare, bere la halba, vin de casa/alb sau rosu/servit la pahar, apa plata servita la pahar, cafea sau ceai.
Restaurant principal 18.30 - 21.00 - bauturi racoritoare, bere la halba, vin de casa/alb sau rosu/servit la pahar, apa plata servita la pahar, bauturi spirtoase locale.
Restaurant principal 10.00 - 22.00 - bauturi racoritoare, bere la halba, vin de casa/alb sau rosu/servit la pahar, apa plata servita la pahar, bauturi spirtoase locale.

Tariful include: cazare, transfer la statia principala de telegondola, utilizarea gratuita a piscinei interioare, fitness, sauna, jacuzzi,
Wi-Fi la receptie, club pentru copii.

*Cina de Carciun (optional) se aplica peste tariful cu HB - 40.00 Euro per adult / 20.00 Euro per child (0-13,99)*
* Cina de Revelion inclus in tarif (obligatoriu) pentru oaspeti care au rezervat cu HB sau AI - 80.00 Euro per adult / 40.00 Euro per child (0-13,99)
* Cina de Revelion inclus in tarif (obligatoriu) pentru oaspeti care au rezervat cu BB - 90.00 Euro per adult / 45.00 Euro per child (0-13,99)*
New Year Dinner inclus in tarif (obligatoriu) pentru oaspeti care au rezervat cu RO - 95.00 Euro per adult / 55.00 Euro per child (0-13,99)*
*Copii intre 0-5,99 ani au optiunea de a nu rezerva si plati Cinele Festive pentru Craciun/Revelion caz in care nu vor primit Cina si nici loc la masa
**In 31.12 hotelul nu serveste cina standard
** In ziua de Craciun , cina standard are loc intre orele 18.00-19.30, dupa va avea loc Gala Dinner

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.