Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

GREEN WOOD - Razlog


Descriere

Green Wood Hotel & Spa are un decor elegant si confortabil, fiind situat la 3 km de orasul Razlog si la 6 km de statiunea de schi Bansko, cu facilitatile sale moderne de schi si partii de schi lungi de 65 km. Proprietatea se afla la 300 m de terenul de golf Pirin. Puteti utiliza gratuit piscina interioara incalzita sau piscina in aer liber, sauna, baia de aburi si zona de fitness. Accesul Wi-Fi este gratuit in intreaga proprietate.


Green Wood Hotel & Spa pune la dispozitie o camera a copiilor, o zona comerciala si un restaurant. Puteti savura o varietate de mancaruri din bucataria bulgareasca si europeana, alaturi de o selectie de vinuri bulgaresti si straine. Hotelul pune la dispozitia oaspetilor regim all inclusive si diverse optiuni pentru planul de masa.


Centrul spa modern Samsara este locul ideal pentru a va ingriji trupul si sufletul, oferind un salon de frumusete, baie de aburi, sauna si o serie de masaje si tratamente cu tehnici spa asiatice si traditionale.


Barul din hol, amplasat in apropierea semineului, serveste cafele aromate, bauturi invioratoare si aperitive. Green Wood Hotel & Spa poate organiza diverse excursii si evenimente. Iarna, hotelul ofera un serviciu gratuit de transfer de la/la partiile de schi din Bansko.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.