Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

BALKAN JEWEL RESORT - Razlog


Descriere

Descriere hotel:
Balkan Jewel Resort este situat in localitatea Razlog, la doar 300 m de Clubul de Golf Pirin si 15 km de statiunea Bansko. Balkan Jewel Resort este locul ideal pentru vacante de neuitat atat pentru familiile cu copii cat si pentru tineri sau grupuri, de-a lungul intregului an.
Camere hotel:
Complexul este impartit in 6 cladiri: Rubin, Smarald, Safir, Chihlimbar, Diamant si Jad. Dotari camere : Resortul dispune de 160 studiouri, apartamente cu 1 si 2 dormitoare dotate cu chicineta, televizor cu programe prin satelit, telefon, interneet, seif, balcon, semineu si grup sanitar.Cele 160 de apartamente ale hotelului sunt impartite in 6 cladiri ce poarta nume de pietre pretioase si semi-pretioase: Rubin, Smarald, Safir, Chihlimbar, Diamant si Jad. Fiecare cladire ofera 3 tipuri de cazare: in studiouri, apartamente cu un dormitor, apartamente cu doua dormitoare.Toate apartamentele au bucatarie complet echipata, incalzire prin pardoseala, TV prin cablu, conexiune gratuita la Internet, seif, telefon.Studiourile au o camera mare, bucatarie micuta, un pat si/sau o canapea. Sunt ideale pentru turistii activi si aici se pot caza maxim 2 persoane.Apartamentele cu un dormitor au livingul si dormitorul separate, bucatarie complet functionala si un semineu. Sunt ideale pentru o familie si pot gazdui 4 persoane.Apartamentele cu doua dormitoare sunt asemanatoare cu cele cu un dormitor, dar mai au un dormitor separat si livingul mai mare. Pot gazdui pana la 6 persoane.
Facilitati hotel:

Hotelul pune la dispozitia oaspetilor sai restaurant, lobby bar, centru Spa (baie de aburi, jacuzzi, sauna, masaj, sala de fitness), sala de conferinte, spatiu de joaca pentru copii, babysitter, parcare interioara si exterioara.
Descriere masa:
Tariful include: acces la piscina exterioara, piscina interioara, jacuzzi, sauna, baie de aburi, zona de relaxare, fitness, d, loc de parcare in limita disponibilitatilor, loc de joaca pentru copii, WI-FI, shuttle bus catre Razlog, Bansko si Pirin Golf

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.