Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

PRIMORSKO DEL SOL (EX-GRAND HOTEL PRIMORSKO)


Descriere

Hotelul Primorsko Del Sol se afla in partea de sud a orasului, la 200 de metri de centru si la 100 de metri de plaja. Exista un hotel si cladiri separate, cu apartamente. Oaspetii beneficiaza de acces gratuit la piscina interioara si la piscina in aer liber cu umbrele si sezlonguri.


Cu balcon si vedere la mare, la piscina sau la parc, camerele Hotelului Primorsko Del Sol sunt amenajate modern si elegant. Camerele sunt dotate cu aer conditionat, minibar, TV, canapea, masa cu scaune si baie privata cu dus, articole de toaleta si uscator de par. In plus, studiourile sunt prevazute cu chicineta, iar apartamentele cu 2 dormitoare cuprind 2 bai.


Oferta all inclusive a hotelului este disponibila in restaurantul principal. Este prezent si un restaurant ? la carte separat, unde oaspetii pot alege din diverse salate, mancaruri si vinuri.


De asemenea, aveti la dispozitie un bar la piscina, un bar de pizza si un magazin de dulciuri. La Hotelul Primorsko Del Sol exista bucatarie deschisa, program de animatie pe tot parcursul zilei, turnee de volei, discoteca pentru copii, programe de divertisment de seara si un club de noapte cu karaoke.


Parcarea subterana poate fi utilizata la un cost suplimentar. Receptia este deschisa nonstop. Conexiunea WiFi este gratuita in zonele publice si accesibila la un cost suplimentar in camere si apartamente. Oaspetii pot folosi gratuit centrul de fitness.


Baia de aburi, hamamul si serviciile de masaj sunt disponibile la un cost suplimentar. Proprietatea are o sala de conferinte, schimb valutar, o spalatorie si un seif care pot fi utilizate la un cost suplimentar.


Aeroportul din Burgas este situat la mai putin de 60 km de Hotelul Primorsko Del Sol.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.