Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

LIDL SPO Hotel Andaman Embrace Patong HKT199W


Descriere

LOCALIZARE

Kalima Phuket este situat la 200m de plaja, la doar 7,2km de Templul Chalong si la 8km de Dino Park Mini Golf. Aeroportul International Phuket se afla la aproximativ 23,3km distanta.

FACILITATI

Plaja si Piscine: Plaja este la 200 metri distanta. Hotelul puune la dispozitie o piscina de 570m2 dintre care 400m2 sunt pentru adulti si 170m2 sunt cu adancime mica pentru copii. Sunt disponibile sezlonguri si umbrele la piscina.
Hotelul pune la dispozitie un restaurant si doua baruri.
La acest hotel exista o sala de fitness complet echipata.
Play Room - camera de joaca pentru copii cu varsta de peste 4 ani.
Exista sali de conferinte cu capacitate maxima de 130 de persoane.
Hotelul pune la dispozitie parcare

RESTAURANT

Unitati de alimentatie cu specific local si international. Bauturi reci, calde, cu alcool sau fara pot fi servite in restaurantele si barurile hotelului.
Twings Restaurant - este un restaurant cu preparate internationale si capacitate de 200 de persoane. Este deschis intre orele 6:00am - 10:30 pm.
Pool Bar - te poti bucura de piscina in timp ce servesti un cocktail. Este deschis intre orele 10:00am -8:00pm.
Sino Bar - este un loc ideal unde sa te relaxezi. Acesta are o gama variata de cafea, ceai si cocktail. Este deschis intre orele 10:00am - 11:00pm.

CAMERE

Toate camerele au un design moderc in culori placute si pun la dispozitie: paturi duble sau twin, cada sau cabina de dus, balcon, televizor, telefon, aparat pentru prepararea cafelei sau a ceaiului, halate si papuci, uscator de par, WiFi.

Premier Deluxe - O camera spatioasa cu suprafata de 40m2 si vedere la piscina.
Pool Acces Suite - Are suprafata de 61m2 si acces direct la o piscina semi privata.
Embarace Suite - Suita spatioasa cu suprafata de 110m2 formata din doua camera, o camera cu double bed si o camera cu 2 paturi twin. Aceasta suita are balcon cu vedere la ocean, jacuzzi exterior, seif si cuptor cu microunde.
Junior Suite - Suita cu pat dublu si balcon vu vedere la ocean, living si cuptor cu microunde. Aceasta suita are suprafata de 110m2.
Balcony Deluxe - Are suprafata de 38m2, balcon cu vedere la piscina si un design placut.
Andaman Deluxe - Are suprafata de 35,5m2, vedere la piscina si design modern.

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie