Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CRAIASCA


Descriere



Capacitate hotel: 60 camere duble ***, 3 apartamente***. Camerele clasificate la 3* sunt dotate cu TV si minibar.
Restaurante/Baruri: Restaurantul CLASIC ** cu o capacitate de 248 locuri; Bar de zi.
Tratamente balneare: Baza de tratament a hotelului este destinata tratarii urmatoarelor afectiuni: reumatismale degeneratice, abarticulare, neurologice periferice, vasculare periferice, artopedice si sechele post traumatice si a afectiunilor ginecologice.
Proceduri majore: bai generale cu apa minerala incalzita, hidroterapie, hidrokinetoterapie in bazin, masoterapie, bai galvanice, aplicatii parafina. Tratamentele sunt efectuate sub supravegherea personalului medical.
Proceduri adiacente: terapie respiratorie, electroterapie (galvanizari, ionizari, curenti de joasa frecventa, curenti frecventa medie, magnetoterapie, ultrasunete, tens si trabert), solux, laser, kinetoterapie de grup la sala.
Agrement/Sport: strand cu apa minerala (3 bazine); terenuri de sport: fotbal, handbal si tenis de camp (toate cu bitum).
Pentru a beneficia de tratament conform ofertei, turistul trebuie sa se prezinte cu biletul - tip de trimitere de la medicul de familie sau medicul specialist si cardul de sanatate. In tariful pentru tratament sunt cuprinse doua consultatii medicale (una la venire si una la plecare) si patru proceduri de tratament / zi / persoana.
Turistii cazati in hotel vor beneficia de acces gratuit la strandul exterior (in perioada de functionare a acestuia) si la bazinele interioare.
Pensiunea completa (meniu fix) este de 65 lei/zi/pers
In cazul pachetelor cu pensiune completa(meniu fix) se intra cu pranzul si se iese cu micul dejun.
Este interzis accesul cu animale de companie.










Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.