Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Boutique Hotel Astoria (Budva)


Descriere

Descriere: Hotelul Astoria*** a fost renovat complet in Noiembrie 2007, cu ajutorul unui exceptional designer de spatii interioare din Grecia si este singurul hotel boutique din Orasul Vechi Budva.
Localizare: In apropiere: plaja, port, magazine, banci etc.
Facilitati hotel:
Restaurant a la carte mancaruri nationale, internationale, specialitati pescaresti, bar, terasa. Hotelul nu se accepta animale de companie.
Facilitati camere:
Toate camerele dispun de grup sanitar propriu cu halate, papuci, uscator de par si cosmetice, acces internet, aer conditionat, minibar, seif, tv cablu, telefon si radio cu ceas.
Suite cu vedere la mare:
Balcon cu vedere la mare, dormitor cu pat queen size, lounge cu canapea si zona de lucru; ambele camere au cablu TV, telefon, telefon si acces internet.
Superior Suite:
2 dormitoare si lounge, vedere spre strada principala a vechiului oras; dormitor cu pat queen size, camera de 1 persoana cu posibilitate de adaugare pat suplimentar (la cerere); ideal pentru familii cu copii.
Standard Suite:
1 dormitor cu pat queen zise, lounge cu canapea si zona de lucru; in ambele camere exista cablu TV, telefon, acces internet.
Camera Dubla Superior:
Camera spatioasa cu pat queen size si canapea, vedere spre strada principala a vechiului oras.
Camera Dubla Standard:
Pat queen size sau paturi twin.
Pagina web:
http://www.budva.astoriamontenegro.com/

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.