Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Avala Resort and Villas (Budva)


Descriere

Descriere: Complexul este direct pe plaja din Budva, foarte aproape de centrul vechi al orasului Budva. Localizare: Plaja de langa hotel este cu pietris, iar la 200 m de hotel este plaja cu nisip Mogren. Statia de autobuz este la 250 m.
Facilitati hotel:
Langa hotel se afla vilele de lux, in cladiri cu 1 etaj, construite in trepte.
Restaurant cu terasa langa piscina, restaurant a la carte Citadel, bar, cafenea, lobby, Internet wireless(contra cost), coafor, farmacie, magazin de suveniruri, centru de afaceri, lift, parcare.
Piscina exterioara (220 mp)cu terasa, sezlonguri, umbrele si vedere catre orasul vechi,o piscina (150 mp) exclusiv pentru turistii cazati in vile, de asemenea cu sezlonguri si umbrele incluse, piscina interioara (220 mp), baie turceasca, sauna, whirlpool, sala de fitness, bar la piscina, muzica live si programe de animatie.
Facilitati pentru copii:
Piscina pentru copii.
Contra Cost:
Centru wellness cu solar, masaj, diverse proceduri, sezlonguri pe plaja.
Dotari camere:
Au aproximativ 28 mp, dispun de baie, halate de baie, uscator de par, telefon, TV, Internet wireless (contra cost), minibar, seif, aer conditionat / incalzire, room service 24h/24, balcon amenajat.
Family room este formata din 2 camere duble care comunica intre ele.
Junior suite are in plus fata de camera dubla o canapea.
Camerele din vile au 55 mp, dispun si de un living, au vedere la mare sau spre orasul vechi.
Masa
Mic dejun, demipensiune, pensiune completa.
Pagina web:
www.avalaresort.com/

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.