Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

O singura vacanta va poate aduce un mix perfect de eleganta, influente tiroleze si rafinament. Eleganta este cea pe care Casa Regala a Romaniei a purtat-o pana aici in Valea Prahovei, si s-a imprimat in strazile pietruite ale Sinaii, precum si la temeliile unuia dintre cele mai frumoase casteluri din Europa, Castelul Peles.
La numai 5 minute de mers pana in curtea domeniului Regal, in zona cartierului Furnica, printre cateva dintre constructiile nobililor regali, se afla Upper Residence. Un proiect care imbina perfect bunul gust si confortul, clasicul si luxul. Inconjurata de cladiri monument, amplasata strategic cu o vedere de ansamblu asupra Sinaii, cat si asupra muntilor Bucegi, locatia noastra tinde sa satisfaca cat mai multe gusturi si dorinte. Upper Residence are intentia de a cinsti istoria si atmosfera locurilor, totodata oferindu-va confortul si rafinamentul celor mai apreciate tendinte moderne.
Fiecare dintre cele 4 apartamente si 6 camere duble sunt unice, fiecare avand o nota personala si cate una din operele unicat ale unui artist ce reproduce bucati din istoria orasului prin intermediul picturii cu cafea. Designul interior surprinde o paleta de culori indrazneata, imbinand ultimele trenduri ornamentale. Atentia la detalii se poate observa atat in decorul interior al fiecarei incaperi, cat si in arhitectura rustica, iar pasiunea si profesionalismul personalului va va face sederea mai placuta.
Upper Residence promite sa va ofere o experienta de munte, invelita in rafinament si cu un strop de regalitate!


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie