Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Motel Restaurant Cetate (Balvanyos


Descriere

Statiunea balneoclimateric permanent Balvanyos, este situat pe versantul sudic al muntilor Bodoc, in curbura Carpatilor la o altitudine de 840m-950m, la 10 km de lacul Sf. Ana, la 80 km de la orasul Brasov si la 4 km de cea mai mare grot sulfatar din Europa. Datorit calittilor terapeutice ale numeroaselor izvoare minerale si emanatiilor post vulcanice prezentate sub forma de mofete, statiunea ofer oaspetilor conditile. unei vacante in peisajul atrgtor al muntilor din imprejurimi si excelente posibilitti pentru tratamente, odihn, recreere, drumetii de neuitat si practicarea sporturilor de iarn.
Hotelul Transilvania este situat in centrul statiunii Balvanyos, intr-un peisaj atrgtor, intre munti, in vecinitatea Complexului Cetate. Hotelul are 3 margarete, cu capacitate de 91 locuri, compus din 12 camere cu 2 paturi ,12 camere cu pat dublu, 5 camere cu 3 paturi si 9 camere cu un pat matrimonial si o canapea extensibil.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie