Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel Boutique Schuster Boarding House


Descriere

SCHUSTER.BOARDING HOUSE se afla in Brasov si are bar si gradina. Toate camerele acestui hotel de 3 stele au vedere la oras, iar oaspetii beneficiaza de acces la o terasa. Printre atractiile din zon se numara Strada Sforii, situata la 100 de metri, sau Turnul Negru, aflat la 400 de metri de proprietate.


Construita pe 4 etaje, cladirea este prevazuta cu 22 de camere printre care se numara o camera Premier Suite Deluxe, 5 camere Junior Suite, o camera Junior Suite Deluxe, 7 camere Double Standard, 4 camere Double Executive, 2 camere Double Executive Deluxe, o camera Double Standard Twin si o camera Single.

Toate camerele hotelului includ fierbator. Toate camerele au baie privata cu uscator de par. Unitatile de cazare de la SCHUSTER.BOARDING HOUSE au aer conditionat si birou.


La proprietate se ofera zilnic un mic dejun tip bufet.

Personalul receptiei cunoaste limbile engleza si ebraica.

Piata Sfatului este la 400 de metri de proprietate.Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.